De eerste resultaten

Men (engels), wat is er al veel gebeurd. Ik kan bijna niet geloven dat mijn eerste blog pas van een kleine 3 weken geleden is. Wil je zeker zijn dat je geen enkele blog mist dan kun je onder aan de pagina op volg klikken😊


Ik vond het onwijs eng om de post daarover op instagram te zetten. Het is nogal wat om zo’n overtuiging over jezelf online te slingeren. Al helemaal voor iemand die dagboeken altijd al de grootste onzin vond (tenzij ze voor de hele wereld te lezen zijn blijkbaar). Daarnaast vind ik ruimte innemen nog best wel spannend, dus lekker bezig, Jikke!
Nu zou ik het bijna anderen aanraden. Ik heb er allemaal lieve reacties op gehad, zelfs van iemand voor wie ik jaren geleden ooit een optreden heb gedaan in Amsterdam.

Het resultaat waar ik het meeste van geniet is dat ik weer zin heb om op te staan (ik word regelmatig voor de wekker wakker), en weer lol heb in mijn werk. Dit klinkt misschien raar als je het zelf nooit zo ervaren hebt, maar ik was ervan overtuigd dat dat niet voor mij was weggelegd. Werk was noodzakelijk om geld te verdienen, dat hoort er nu eenmaal bij en je tevreden en relaxt voelen is alleen weggelegd voor de happy few. Ik hoor mezelf nu af en toe praten en denk dan: Jezus.. je klinkt als zo iemand die je zelf vroeger wantrouwde omdat niemand zo tevreden kan zijn! Haha op dat soort momenten kan ik heerlijk om mezelf lachen en genieten van het feit dat ik nu die persoon ben.
Naast al die tevredenheid heb ik waarschijnlijk carpal tunnel in mij hand. Een soort beknelling van zenuw en pezen waardoor ik o.a. geen push ups kan. Ach groei zonder hordes lijkt me saai, dus ik ga een handsteunkous dragen en vrolijk verder.

Nog een klein lijstje met andere resultaten:)
– Afgesproken met iemand in mijn omgeving die ik al langer kende en ook haar onderneming aan het groeien is. We hadden zelfs allebei al eens naar onze liefdes uitgesproken dat we de ander wel als potentiele vriend zagen!

– Ik heb mijn sportschool baan opgezegd waar ik al een halfjaar tegenaan hikte. Ze hebben me een groot deel van deze pandemie doorbetaald en daar ben ik ze hartstikke dankbaar voor. Nu kan ik meer werk aannemen bij een andere opdrachtgever wat me sneller bij mijn doelen brengt.

– Ik heb meer lef gekregen in onderhandelen. 66% positief resultaat (woep woep!)

– Ik geef regelmatig personal training buiten en droeg dan een winterjas waarin ik me geen succes voelde. Die jas heb ik vervangen door een Woolrich en nu klopt het aan de buitenkant een stuk beter met mijn interne plaatje.

Wat heerlijk om dit allemaal zo op te schrijven. Nog een aanrader: noteer je successen.
Ik zie ernaar uit wat het me verder nog gaat brengen. Wordt zeker vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: