Lijfcoach : personal training aan huis

Lekker leven in jouw lijf!

Wil jij lekker leren leven in jouw lijf?

Wil jij je fitter voelen maar voel je je niet thuis in de sportschool? Wil jij van kleine, zeurende pijntjes af waardoor je meer energie hebt om te genieten? Ben jij bereidt samen te gaan voor een duurzame aanpak i.p.v. een quick fix?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Mijn missie met lijfcoach is jou lekker leren leven in jouw lijf.

Van het leven genieten, vol energie en plezier en ook nog eens een fit lijf hebben waar je trots op bent, ik geloof dat het kan. Door middel van personal training aan huis en persoonlijke gesprekken ga ik jou lekker leren leven in jouw lijf. Dit doe ik door middel van fysieke trainingen met nadruk op kracht, conditie en mobiliteit en persoonlijke gesprekken waarbij ik mijn kennis inzet omtrent neuro linguïstisch programmeren, praktische filosofie en persoonlijke ontwikkeling.

Dus wil jij genieten van het leven en je fit, krachtig en lekker in jouw lijf voelen?

Vraag hier een proefles aan en ga met mij aan de slag!

reviews

“Jikke is een geweldige personal trainer! Met een persoonlijke aanpak weet ze te motiveren en grenzen te verleggen. De trainingen zijn niet alleen nuttig voor korte termijn doelen maar zeker ook voor lange termijn resultaten. Maakt personal training iets om telkens weer naar uit te kijken.”

“Jikke’s aanpak is professioneel, ze voelt goed aan welke benadering bij mij past en bovendien is ze ook gewoon een ontzettend leuk mens.
Een personal trainer die effectieve trainingen kan combineren met goede gesprekken.”

“Altijd had ik wel een excuus om niet te sporten. Nu niet meer. Jikke weet mij iedere keer weer uit te dagen het beste uit mezelf te halen. Het beste kado wat ik mijzelf ooit heb gegeven. “

Wie ben ik?

Mijn naam is Jikke van der Velde. Ik ben deels personal trainer & deels zang / theatermaker. Naast een opleiding tot personal trainer heb ik zang gestudeerd aan het conservatorium.
Vroeger was ik de scholier die als laatste gekozen werd in de gymles, nu ben ik de dertiger die meerdere keren per week in de sportschool te vinden is.

Als personal trainer zie ik mezelf als betrokken, toegankelijk en genuanceerd.
Ik houd de wetenschap in de gaten en implementeer mijn nieuwe kennis direct in jouw trainingen.

Ik denk dat we, om duurzame resultaten te behalen, echt moeten kijken wat specifiek bij jou past. Elk traject verloopt daardoor anders. Die afwisseling en de lieve, dankbare kaartjes die ik krijg als er nieuwe stappen zijn gezet daar word ik gelukkig van.

Tarief personal training aan huis

  • 60 euro per training
  • één op één training aan huis of op locatie in Den Haag
  • Stok achter de deur
  • Ik neem alle materialen mee
  • We werken aan fitheid , flexibiliteit en kracht.
  • inclusief persoonlijke gesprekken


%d bloggers liken dit: